İstanbul, 5°C
parçalı bulutlu
Elazığ Valisi Erkaya Yırık, bayram sonrası esnaf ziyaretinde karşılaştığı Miraç Munzur’un davetine cevap vererek evine ziyrette bulundu.
Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Kurban Bayramı sonrasında merkez Gazi Caddesi’nde esnafları ziyaret ederek geçmiş bayramlarını kutladı. Bu sırada yanına gelen ve ”Sizi 5 dakika da olsa evimizde ağırlamak istiyoruz” diyen Miraç Munzur isimli çocuğun teklifini kırmayan Vali Yırık, aynı akşam üstü evlerine giderek Miraç Munzur’u ziyaret etti.
Ev ziyareti sırasında Miraç Munzur’un ailesiyle muhabbet eden Vali Yırık, Miraç’a hediye verirken, burada çay içti.
Vali Erkaya Yırık’ın kendilerini kırmayarak davetlerine teşrif ettikleri için mutlu olan Miraç ve ailesi, hatıra fotoğrafı çektirdi.