Vali Şimşek Sert ve Net Konuştu

Vali Şimşek Sert ve Net Konuştu
REKLAM ALANI
05.09.2020
446
A+
A-

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, corona virüs testi pozitif çıkan vatandaşların evden çıkmamaları konusunda uyarıda bulundu. Pozitif olduğunu bilmesine rağmen dışarı çıkanlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Vali Şimşek, denetimlerinde dezenfektan ve 14 kural afişleri bulunmayan esnafları uyardı. Maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda bilgi verdi.  Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, testi pozitif çıkan vatandaşların kesinlikle evden çıkmamaları gerektiğine vurgu yaparak, “Bu aslında bir insan hakları ihlali olduğu gibi bir de insanlık suçudur. Pozitif olduğunu bile bile dışarı çıkıyorsa, koronavirüsü başkalarına da bulaştırıyorsa bunun hakkında gereğini yapacağız, savcılığa suç duyurusunda da bulunacağız. Kesinlikle testi pozitif çıkan vatandaşlar evde kalsınlar, çıkmasınlar’’ dedi.

İLİMİZDE  VAKA  ARTIŞI VAR

Vali Şimşek, ülke genelinde olduğu gibi Niğde’de de vaka sayılarında ciddi bir artış olduğunu belirtti ve şunları kaydetti:

“Buna paralel olarak ölüm sayıları da arttı. Bu işin şakası yok. Belirlenen kurallara vatandaşlarımızın uyması gerekiyor. Vatandaşlarımızdan ricamız, maske kullanımına mutlaka dikkat etsinler, hijyen ve sosyal mesafeye kesinlikle uysunlar istiyoruz. Esnaflarda çok fazla eksikli yok kurallara uyuyorlar. Maske kullanımında sorun yok vatandaşımız maskeyi kullanıyor. Bu kurallara uyduğumuz takdirde bu salgının önüne geçebileceğiz.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.